Netti- ja tv-palvelut LPOnet

LPOnet Osk Anl tekee yhteistyötä KitöVALin kanssa ja tarjoaa KitöVALin valokuituliittymäasiakkaille huipputasoisia internet- ja kaapeli-tv-palveluita.

 

LPOnet?

Vuonna 1931 perustettu LPOnet Osk Anl on moderni asiakasomisteinen kuitu-, tietoliikenne- ja IT-palveluosuuskunta, joka itäuusmaalaisena yhtiönä panostaa vahvasti alueen valokuituverkkoihin, laajakaista-, Internet-, TV- ja IT-palveluihin sekä paikalliseen asiakaspalveluun. Yhtiö palvelee asiakkaitaan paikallisesti, asiakaspalvelupisteissään Porvoossa ja Loviisassa. LPOnet on Finnet-liiton jäsen ja yhtiö on markkinajohtaja valokuituliittymissä Itäisellä Uudellamaalla.

Lisätietoa LPOnetistä: https://lponet.fi/

Valokuitu?

Valokuitu on tekniikka, jossa netti- ja tv-sisältö siirtyy optisessa kuitukaapelissa valon nopeudella – tiedonsiirtokapasiteetti on omaa luokkaansa. Valokuitu takaa huippunopean ja toimintavarman yhteyden niin kotiin, vapaa-ajan asuntoon kuin yritykseen – nyt ja ainakin seuraavat 50 vuotta.

Lisätietoa KitöVAL valokuidusta, yhteystiedot: http://www.kitoval.fi/?page_id=37

Lisää yleistietoa valokuidusta: https://lponet.fi/valokuitu/

Mitä palveluita voit hankkia KitöVALin valokuituliittymäasiakkaana?

Voit hankkia toimintavarman laajakaistan ja halutessasi myös kaapeli-tv:n LPOnetiltä. Kaikkiin KuituKoti-paketteihin sisältyy laajakaista ja kaapeli-tv. Mikäli haluat pelkän netin, valitse KuituNetti-paketti. Laajakaistanopeuksia jopa 1000Mb asti.

Voit halutessasi sulkea netti- ja -tv-palvelut talveksi, jos esimerkiksi vaikka vapaa-ajan asuntosi ei silloin ole käytössä. Uudelleenkytkennästä peritään hinnaston mukainen kytkentämaksu.

Lisätietoa eri palvelupaketeista: https://lponet.fi/internet/omakotitaloon/

Miten hankit netti- ja tv-palvelut KitöVAL valokuituliittymääsi?

Ole yhteydessä LPOnetin asiakaspalveluun ma-pe klo 9-17 (ke klo 10-17)

Puh. 019 505 8400
Sähköposti: asiakaspalvelu@lponet.fi
Suoraan nettisivujemme kautta: https://lponet.fi/ota-yhteytta/
Asiakaspalvelupisteet:
Porvoo/ Mannerheiminkatu 16
Loviisa/Linnunrata 6