Sopimuslomakkeet

Käyttösopimus
Liittymisehdot
Liittymisehdot (muutos 15.6.2019)
Vesihuoltolaitoksen yleiset toimitusehdot

Hyvä kiinteistönomistaja,

Kitön vesiosuuskunta suunnittelee vesi- ja viemäristöpalveluiden sekä laajakaista- ja sähköpalveluiden laajentamista Spjutsundin Näsetillä. Näset kuuluu alueeseen 12, joka koostuu osa-alueista Tallholmat, Löparön salmi, kaakkoinen Löpare ja Näset. Kenttätyö Löparön alueella ja Tallholmilla on jo aloitettu. Vesiosuuskunta haluaa mitä pikimmiten aloittaa verkoston laajennusrakentamisen Näsetillä.

Liittymishinta “vuoden ympäri”-vesi- ja viemäristöpalveluille on Kitöllä (alue 11) ollut 13 500€/liityntä. Edellyttäen, että Näsetille voidaan saada 35-40 liityntää, voidaan samaa hintatasoa soveltaa myös siellä. Tällä hetekllä osuuskunnalla on noin 35 jäsentä ja noin 20 liityntäsopimusta Näsetillä. Näsetillä on potentiaalia yli 50 liityntään, joten toivomme saavamme lisää jäseniä ja liityntöjä.

Rakennuspäätös edellyttää tiettyä liittymien vähimmäismäärää. Siksi osuuskunta pyrkii tekemään ehdollisen liittymissopimuksen Näsetin kiinteistöomistajien kanssa. Sopimuslomakkeet löytyvät sopimuslomake-sivun alta kotisivuillamme.

Jos haluatte lisää tietoa, voitte olla yhteydessä osuuskunnan johtoon. Yhteistiedot löytyvät kotisivuilta.

Ystävällisin terveisin,
Kitön vesiosuuskunta
Ove Tallberg